Вуличні спортивні майданчики Hip Park.

Прищеплюємо здорові звички з дитинства.

Воркаут, паркур, фріран, скейтбординг, катання на роликах — це не звичайні підліткові захоплення. Це спорт, який зміцнює тіло, загартовує характер й з дитинства прищеплює корисні ЗСЖ-звички.

Спорт в умовах міської забудови став каталізатором розвитку багатьох унікальних субкультур. Hip Park підтримує цей тренд й будує майданчики для усіх сучасних спортивних течій.

Різновиди спортивних майданчиків Hip Park

Майданчики для воркаута

Воркаут — це сучасна спортивна субкультура, популярна серед підлітків та дорослих. Суть цієї течії — регулярні тренування на вуличних спортмайданчиках, де робиться акцент на роботі з власною вагою. За фактом атлети можуть качати м’язи й на звичайних турніках, але чим більше спеціалізованого обладнання на майданчику, тим продуктивніше й безпечніше проходять тренування. Hip Park робить всі види снарядів для статичних та динамічних вправ:

  • одно- та багаторівневі турніки з різними хватами;
  • бруси;
  • кільця;
  • рукоходи;
  • шведські стінки;
  • спеціальні лавки.

Спортивні комплекси для воркаута Hip Park можуть використовуватися як для звичайних щоденних тренувань, так і для проведення професійних змагань.

Майданчики для паркуру та фрірана

Паркур і його більш видовищний різновид фріран — це мистецтво вільного переміщення на будь-якому типі рельєфу й за різних умов. Атлет долає перешкоди, використовуючи навички, природні для фізичного тіла — біг, стрибки, підтягування, утримання рівноваги, скелелазіння тощо.

Люди, що займаються паркуром, сприймають його як особливу філософію. По-перше, він заснований на «натуральній методиці» руху — універсальному тренуванні, яке розвиває людину у трьох напрямках: фізична сила, моральна складова й сила волі. За цим методом навчалися солдати під час Першої світової війни. По-друге, головна ідея паркуру — «Немає меж, є тільки перешкоди, і будь-яку перешкоду можна подолати». Трейсер вчиться діяти з позиції тут та зараз, оцінювати ризики й свої можливості. Природно, це дуже допомагає йому й у звичайному житті.

Майданчики для паркуру від Hip Park створюються з урахуванням цих складових. Серед обладнання:

  • різні стінки й снаряди для розвитку навичок скелелазіння та «бігу» вертикальними поверхнями;
  • усілякі балансири;
  • турніки, сітки та канати для зміцнення м’язів верхньої частини тіла;
  • унікальні платформи, бруси, лавки та інші елементи для імітації перетнутої місцевості.

Щоб займатися паркуром, трейсеру потрібно освоїти безліч різних дисциплін: легку атлетику, скелелазіння, еквілібристику, єдиноборства. На майданчику Hip Park він зможе зробити це у безпеці.

 

Майданчики для скейтбордингу й катання на роликах

Зазвичай скейтбордисти та ролери оббивають сходинки місцевих будинків культури, бо там більш-менш рівний майданчик й можна тренувати деякі види стрибків. І все ж нічого не замінить скейтпарки, де є можливість відпрацювати абсолютно всі види трюків.

Скейтпарк — це спеціалізований майданчик для екстремальних видів спорту на кшталт скейтбордингу, різних стилів катання на роликах, BMX-велосипедах, самокатах, лонгбордах тощо.

Скейтпарки Hip Park включають всі традиційні елементи, які потрібні для катання й відпрацьовування трюків:

  • усілякі рампи;
  • поручні різної висоти й конфігурації;
  • пандуси для розгону;
  • сходинки, піраміди, бокси та інші фігури для трюків.

Майданчики Hip Park для скейтбордистів та ролерів настільки продумані, що тут можна влаштовувати професійні змагання.

 

 

Майданчики для вуличних видів спорту від Hip Park проєктуються з позиції всебічної турботи про людей. Ми робимо їх міцними, безпечними, зручними та ефективними, щоб кожен спортсмен отримував максимальне задоволення від процесу розвитку в улюбленій справі.